Curtea de Apel încetează procesul penal împotriva lui Onțanu: Fapta de luare de mită s-a prescris

169
1
Curtea de Apel încetează procesul penal împotriva lui Onțanu: Fapta de luare de mită s-a prescris - ontanu5g1h2za8en-1501170939.jpg

Articole recomandate

Curtea de Apel București (CAB) a decis, joi, încetarea procesului penal împotriva fostului primar al Sectorului 2 Neculai Onțanu, ca urmare a prescripției faptei de luare de mită, anunță Agerpres. Decizia nu este definitivă.

xxx


Magistrații Curții de Apel București au decis încetarea procesului pentru Neculai Onțanu, acuzat de luare de mită, ca urmare a prescrierii faptelor. Neculai Onțanu a fost acuzat că a luat mită un teren de 1.500 de metri pătrați, în valoare de 1,4 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea mai multor terenuri.

De asemenea, instanța a dispus achitarea lui Toma Șutru, fost secretar general al Primăriei Sector 2, acuzat de luare de mită și spălare de bani, și condamnarea lui Aurel Radu la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru spălare de bani, și la efectuarea a 60 de zile de muncă în folosul comunității, potrivit News.ro.



Comentează știrea

Gigi
27 iulie 2017
Alo , PSD !

Il puneti din nou primar , sau il avansati ministru ? Sau , vreti sa dam peste el ca sa-l demontam in piese de vanzare ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.366 secunde