Curse aeriene anulate pe aeroportul din Otopeni

729
Curse aeriene anulate pe aeroportul din Otopeni - avion134191900-1512986479.jpg
Mai multe curse aeriene cu destinația spre Londra, au fost anulate în această dimineață din cauza vremii. 


Este vorba despre 3 curse ale companiei British Airways și Wizzair.

O cursă British Airways care trebuia să plece la ora 8 spre Londra a fost anulată.

O cursă Wizzair care trebuia să aterizeze pe Otopeni de la Luton la ora 2.55 a fost anulată, iar cursa British Airways de la ora 23 ca urma să aterizeze pe Otopeni nu va mai pleca din Londra.

Curse de pe patru aeroporturi din Europa spre Timișoara, anulate din cauza condițiilor meteo

Patru curse de pe aeroporturile din Londra, Munchen și Eindhoven spre Timișoara, și trei din Timișoara spre Londra și Munchen au fost anulate, duminică și luni, din cauza vremii nefavorabile din Europa, iar un zbor spre Frankfurt are întârziere, transmite corespondentul

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Timișoara, Nicoleta Trifan, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că șapte curse au fost anulate, duminică și luni, din cauza vremii nefavorabile din Europa.

Este vorba de cursa Timișoara – Londra, aeroport Luton, și Londra Luton - Timișoara, zboruri operate de compania aeriană Wizzair, Timișoara – Munchen și Munchen – Timișoara, operate de compania Lufthansa, Londra, aeroport Stansted – Timișoara și Timișoara – Londra Stansted, operate de compania Ryanair, precum și cursa Eindhoven – Timișoara, compania Wizzair.

Potrivit reprezentanților aeroportului timișorean, șase dintre zboruri au fost anulate duminică, iar cursa Timișoara – Munchen a fost anulată luni dimineața, zborul fiind programat la ora 05.50.

"Cursele au fost anulate din cauza vremii, iar reprezentanții companiei Ryanair au anunțat că au avut o problemă tehnică cu aeronava. În afară de cursa spre Munchen, astăzi (n.r. luni) nu a mai fost anulată nicio cursă, este o cursă întârziată din Frankfurt spre Timișoara", a afirmat Nicoleta Trifan.

Cursa Frankfurt – Timișoara, operată de Ryanair, ar fi trebuit să decoleze la ora 10.15, dar zborul a fost amânat pentru ora 13.15.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Amenințare cu BOMBĂ pe Aeroportul OTOPENI!
Pagina a fost generata in 0.5849 secunde