Cumplit: bătrâne violate în propriile case, în județul Constanța

499
1
Cumplit: bătrâne violate în propriile case, în județul Constanța - cumplitbatraneviolate-1432571725.jpg

Articole de la același autor

Două bătrâne din județul Constanța au trecut prin clipe de groază, zilele trecute, când au fost atacate și violate în propriile locuințe. O bătrână de 87 de ani, din localitatea Esechioi, le-a povestit cu lacrimi în ochi polițiștilor cum, în seara zilei de 12 mai, în jurul orei 22, un adolescent a profitat că femeia a uitat să închidă fereastra de la bucătărie, și a intrat peste ea în casă. Tânărul a lovit-o și a forțat-o să întrețină relații sexuale normale și anale.

Pe baza descrierii oferite de victimă, polițiștii au reușit să-l identifice pe violator ca fiind un adolescent de 15 ani. El a fost prins în week-end-ul care a trecut, fiind prezentat magistraților de la Judecătoria Medgidia, ce a dispus arestarea lui pentru 30 de zile.

După gratii a ajuns și Nicolae Cișmaru, de 43 de ani, pentru o faptă similară. Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, în seara zilei de 21 mai, în jurul orei 19,00, bărbatul a intrat în locuința unei femei de 68 de ani. Individul a pretextat că dorește să o ajute să pună aracii pentru roșii, dar odată intrat în casă, a lovit-o și a violat-o.

Ieri, bărbatul a fost dus în fața magistraților din Medgidia și arestat pentru 30 de zile. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5501 secunde