Cum vor scăpa nepedepsiți hoții care au furat bijuterii de 8.000 de lei dintr-o locuință

104
Cum vor scăpa nepedepsiți hoții care au furat bijuterii de 8.000 de lei dintr-o locuință - vila1365382872-1402914014.jpg

Articole de la același autor

Infractorii minori, ce nu au împlinit încă 14 ani, au ajuns să atace femei pe stradă și să fure din locuințe și, cu toate acestea, nu se ia nicio măsură în ceea ce-i privește. Ultimul exemplu în acest sens a avut loc în Constanța, în sfârșitul de săptămână care a trecut: duminică după-amiază, doi puști de 11 ani și o copilă de 13 ani au jefuit o locuință de pe B-dul Mamaia, de unde au furat bijuterii de aproximativ 8.000 de lei. După câteva ore, cei trei au mai încercat să jefuiască o altă locuință, de pe același bulevard, dar au fost prinși. Asupra lor au fost găsite și o parte din bijuteriile furate, restul fiind "plasate" între timp cumpărătorilor interesați de chilipiruri. 


Mai mult, din cercetări a reieșit că minora este suspectată că, sâmbătă după-amiază, a atacat o femeie de 55 de ani, pe strada Soveja și i-a smuls lănțișorul de la gât. 


Duminică noaptea, cei trei minori au fost audiați la sediul Poliției municipiului Constanța, după care au fost duși la un centru de plasament de pe raza municipiului. Până dimineață, însă, cei trei fugiseră deja din centru, astfel că în prezent sunt, din nou, căutați de oamenii legii. 


Cert este, însă, că oamenii legii nu vor putea lua nicio măsură legală în privința lor. "Nu au împlinit 14 ani, astfel că nu răspund penal. Dosarele vor fi clasate", ne-au precizat surse apropiate anchetei penale.

Se impune precizat că nu este prima dată când cei trei minori ajung în secțiile de poliție, fiind acuzați de comitere de furturi și tâlhării. Ei sunt suspectați că, împreună cu alți trei sau patru copii, au spart aproximativ 30 de locuințe din județul Constanța și mai multe tâlhării. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Februarie 2014
Stire din Life and Style : CÂȘTIGĂTORUL Concursului SEVDA!
Pagina a fost generata in 0.5045 secunde