Cum va arăta drumul expres spre sudul litoralului

1453
2
Cum va arăta drumul expres spre sudul litoralului - cumvaarata-1480091963.jpg
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA anunță că a fost depusă la ANAP, spre validare, documentația de atribuire pentru Varianta de Ocolire Techirghiol. Condițiile de relief din zona traseului permit adoptarea unei viteze de proiectare de 100 - 120 km/h. În acest sens, CNAIR urmărește construcția unei legături rutiere rapide între autostrada A2 și sudul litoralului, astfel că Varianta de Ocolire Techirghiol va avea profil de drum expres.

Drumul expres "Varianta de Ocolire Techirghiol" are rolul de a prelua traficul de pe autostrăzile A2, A4 și de a-l dirija spre litoralul de sud al Mării Negre, respectiv Punctul de trecere a frontierei cu Bulgaria.

Traseul drumului va avea o lungime totală de 25,875 km. Acesta începe din intersecția drumurilor naționale DN 39 cu DN 39A, zona pasajului RO-RO, la intrarea în localitatea Eforie, și se desfășoară pe direcția nord-sud, trece prin apropierea localităților Eforie, Techirghiol, Movilița, Biruința, Moșneni și 23 August. Drumul expres va avea 4 pasaje subterane, 5 pasaje supraterane și 3 intersecții cu alte căi de comunicație. Nodurile rutiere vor fi localitățile Eforie Nord, Techirghiol și 23 August.

Comentează știrea

Carutasul beat
26 noiembrie 2016
Preluare autostrada?

Ce se va intampla intre Eforie N si autostrada? Ce s-a intamplat si un vara ,blocaje ,blocaje! De ce nu incepe de langa autostrada acest drum expres ? Iar se fac planuri pe genunchi si se va constata ca nu e deajuns! Alo ! Gandim si noi ?

borg
30 noiembrie 2016
gogonea

eu nu cred in baliverne ....dar.... e posibil daca un suspus are niste terenuri prin zona....terenuri pe care le va vinde statului pe bani grasi.......(ps.PENTRU PRIMARUL EFORIEI>TRAGE BA CURENT IN CARTIERUL PROIECT 12)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6519 secunde