Cum să nu fiți victimă a hoților din buzunare! Sfaturi de la polițiști

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 17 Iulie 2020 137
Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu lucrători ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Constanța, au desfășurat, la începutul acestei săptămâni, activități informativ-preventive în cadrul agențiilor aparținând Serviciului Public de Impozite și Taxe din Constanța.

„Scopul acestor activități este prevenirea furturilor din poșete sau buzunare și a traficului de persoane. În acest context, polițiștii au discutat despre cauzele care duc la apariția acestor fapte, conduita potrivită, care ar trebui adoptată de cetățeni, pentru a le preîntâmpina și despre modurile de operare cel mai des folosite în comiterea infracțiunilor”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

Astfel, polițiștii ne recomandă să evităm să lăsăm deschise poșetele sau borsetele, să evităm să purtăm sume mari de bani ori alte obiecte de valoare, la noi.

„Purtați poșeta sau borseta cu închizătoarea orientată spre interior! Fiți, în permanență, vigilent la ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră!”, ne sfătuiesc oamenii legii. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei