Cum să distrugi turismul în sudul litoralului cu un pod în paragină și o armată de idioți

17412
7
Cum să distrugi turismul în sudul litoralului cu un pod în paragină și o armată de idioți - restrictiide-1469809083.jpg
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a prelungit restricțiile de circulație de pe podul vechi de la Agigea, până la 1 septembrie, după numeroase amânări ale termenului de finali-zare a lucrărilor de consolidare. Anunțul CNADNR vine după ce restricțiile au fost deja prelungite de mai multe ori în acest an, ultima dată până la 1 august, deși termenul inițial până la care urmau să fie aplicate era 15 aprilie. 


Podul este extrem de important, în condițiile în care face legătura cu sudul litoralului românesc. În comu-nicatul de presă emis ieri, CNADNR precizează că traficul va rămâne permis pe pod doar pentru auto-vehicule destinate transportului de persoane sau pentru cele care se deplasează în regim de urgență. Traficul rutier se desfășoară pe benzile centrale ale podului, iar viteza de deplasare este limitată la 50 km/h. Pe perioada adoptării măsurii de res-tricționare, autovehiculele cu masa totală mai mare de cinci tone care circulă pe ruta București-Mangalia, pot ocoli podul pe ruta Autostrada A2 (București - Constanța - nod rutier Medgidia) - Drumul județean DJ 381 (nod rutier Medgidia - Ciocârlia de Sus) - DN 3 (Ciocârlia de Sus - Cobadin) - DJ 391 (Cobadin - Mereni - Topraisar) - DN 38 (Topraisar - Agigea) - DN 39 (Agigea - Mangalia). Lucrările la podul vechi de la Agigea au fost începute în 2010 și urmau să fie finalizate în februarie 2013, dar din cauza întârzierilor CNADNR a avan-sat ca ultim termen de finalizare al lucrărilor, luna aprilie 2017. 


Comentează știrea

fani
30 iulie 2016

Care-i problema fratilor ? Armata de idioti si-au votat idiotii pe care-i merita ,si asta de peste 25 de ani .Sa taca si sa suporte consecintele ...

Solon
30 iulie 2016
Noi vrem pamant....pe noi

Asa este,populatia si-a dorit cu ardoare sa fie condusa ,dirijata de idioti. Avem exact ce meritam si se pare ca mai vrem in continuare.

Radu
30 iulie 2016
Titlul e foarte corect iar conținutul articolului e clar și la obiect

Exact asta se urmărește – distrugerea turismului, generarea accidentelor, crearea unei stări de tensiune extremă și acomodarea populației cu cele mai abjecte forme de minciună.

costica
30 iulie 2016
Nu mai trebuie să aștepți!

Fenomenul anului! Castiguri motivante! S-au acordat peste 4600 de dolari în primele doua luni! Va convingeti repede! Companie internationala se extinde acum! Selectam numai oameni seriosi! Cereti detalii la adresa de email:pacurarumarioara1964@gmail com

borat
31 iulie 2016
hmm

Asta este tara in care traim acum se vorbeste numai de DNA si SRI dar de realizari ?????? Nu suntem in stare sa reparam un pod dar vom avea presedentia UE. Oare un Prim Ministru si un Presedinte nu au auzit pana acum de acest pod care se repara de 6 ani dar in realitate nu se lucreaza deloc. Acest CNADR ne informeaza mereu de restrictii si de rute ocolitoare dar de ce nu ne informeaza de ce nu se termina lucrarile. Sunt 6 ani de cand au inceput lucrarile si de 2 ani nu se lucreaza deloc Va rugam domnule Prim Ministru si Domnule Presedinte sa luati masuri deoarece si noi cei din sudul litoralului suntem cetateni ai acestei tari locuim sau avem afaceri si depindem de acest pod

rica
31 iulie 2016
pod

aveti ceea ce meritati si ceea ce v ati ales,....

Anonim
17 august 2016
podul nu e in paragina

ne meritam soarta dar stirea asta e o idiotenie podul e in stare buna nu e in paragina doar ca lucrarile dureaza mult din cauza oamenilor prosti de care noi suntem condusi. consider ca daca o tinem asa vom ajunge sa numai avem nimic in tara asta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4466 secunde