Cum s-a petrecut accidentul mortal de la Valu. Un jandarm constănțean, decedat

2094
1
Cum s-a petrecut accidentul mortal de la Valu. Un jandarm constănțean, decedat - acc2-1510830170.jpg

Articole de la același autor

Potrivit polițiștilor constănțeni, ieri, în jurul orei 19:40, Nae Marius a condus un autoturism Peugeot pe DN3, dinspre localitatea Murfatlar către Constanța, iar la ieșirea din localitatea Valu lui Traian a intrat în coliziune cu un ansamblu auto, ce era oprit în afara părții carosabile. În urma accidentului, Nae Marius a decedat. Acesta era jandarm al Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanța și avea 40 de ani.


Varianta oficială a oamenilor legii este contrazisă de unele voci care ar fi fost în zona accidentului. Martorii spun că autotrenul și autoturismul circulau în aceeași direcție, iar la un moment dat șoferul TIR-ului ar fi vrut să întoarcă pe linia continuă, iar șoferul mașinii nu a mai avut timp să oprească, intrând în impact față-spate. 


Nae Marius avea gradul de căpitan și a lăsat în urmă o soție și doi copii, cu vârste de 1 an și 4 ani.


Comentează știrea

Patrtoiu criminal
19 noiembrie 2017
La puscarie

Varianta martorilor este adevarata. La volan a fost chiar patratoiu patronul tirului. Era baut. Si a intors pe linia continua. Avand foarte multe relatii peste noapte a mituit multi oameni si a doua zi lau scos vinovat pe saracul om mort. Traim in romania...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2036 secunde