Cum au fost găsiți cei doi frați de 11 și 13 ani, anunțați dispăruți doar după 6 zile

398
Cum au fost găsiți cei doi frați de 11 și 13 ani, anunțați dispăruți doar după 6 zile - politia-1573247085.jpg
Doi frați în vârstă de 11 și 13 ani din județul Vaslui au fost căutați, vineri, de polițiști, pompieri și jandarmi, după ce sâmbătă, 2 noiembrie, au plecat de la stâna tatălui lor și nu s-au mai întors.


Cei doi copii au fost găsiți de polițiști, vineri seară, la câteva ore după demararea căutărilor.


Potrivit autorităților, cei doi frați au plecat de la stâna care aparținea familiei, în urma unei dispute cu tatăl lor, iar timp de șase zile, minorii ar fi stat ascunși prin curți sau case părăsite din zonă, neexistând indicii că ar fi fost victime ale vreunei infracțiuni.


"Din fericire, cei doi copii au fost găsiți undeva în apropierea stânii de la care au plecat. Ei sunt în afara oricărui pericol și vor fi internați într-un centru social al Direcției pentru Protecția Copilului. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări au plecat cei doi minori", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.


Mai mulți polițiști, jandarmi și pompieri au căutat, vineri, doi copii dispăruți de șase zile din localitatea vasluiană Sălcioara.

Viceprimarul comunei Banca a fost cel care a sesizat la IPJ dispariția celor doi minori.

Potrivit ISU Vaslui, părinții celor doi au crezut că aceștia au plecat la bunica lor, astfel că nu au alertat autoritățile.

Potrivit Poliției Județene Vaslui, polițiștii au fost sesizați, vineri, despre faptul că doi copii din localitatea Banca-Sat, Neculai Irimia (13 ani) și Ion Mihai Irimia (11 ani), au plecat, în 2 noiembrie, de la o stână aflată în vecinătatea localității și nu s-au mai întors până în prezent.

Cei doi frați au plecat de la stâna tatălui lor sâmbătă seara, însă părinții au crezut că au plecat la bunica lor și nu i-au căutat până acum.

Neculai Irimia are 1,40 metri înălțime, greutate aproximativă de 45 de kilograme, părul șaten, ochi albaștri, iar la data dispariției purta un pulover albastru cu dungi roșii, pantaloni sport albaștri, cizme de cauciuc de culoare albastră și un fes negru.

Ion Mihai Irimia are aproximativ 1,40 metri înălțime, circa 40 de kilograme, părul blond și ochi verzi. La data dispariției, el era îmbrăcat cu o geacă maronie, pantaloni gri și cizme de cauciuc de culoare verde.

În căutarea lor au fost mobilizați pompieri, jandarmi și polițiști.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 08 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Accident rutier, soldat cu o victimă
Pagina a fost generata in 2.4745 secunde