Cum a tras Nicușor Constantinescu după el doi medici celebri din Constanța. Țoringhibel și Parepa cercetați de procurori

575
2
Cum a tras Nicușor Constantinescu după el doi medici celebri din Constanța. Țoringhibel și Parepa cercetați de procurori - acuzati-1465491607.jpg
Doi medici ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța sunt acuzați că  "l-au făcut bolnav" pe Nicușor Constantinescu, pentru a executa măsura arestului preventiv în condiții mai  blânde, deși nu era cazul. Raluca-Irinel Parepa, șefă a Secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța și Marius Țoringhibel, medic primar în cadrul aceleiași secții se află sub control judiciar pentru  60 de zile, fiind acuzați de fa-vorizarea făptuitorului.


Procurorii spun că inculpații Parepa Raluca-Irinel și Țoringhibel Marius, în calitățile arătate mai sus, au dispus internarea inculpatului Constantinescu Nicușor Daniel, arestat preventiv în dosarul nr.821/36/2015 al Curții de Apel Constanța, la subunitatea medicală unde își desfășoară activitatea, astfel încât acesta să execute măsura arestului preventiv în condiții mai blânde. "Inculpatul Nicușor Daniel Constantinescu a fost internat în unitatea medicală respectivă, deși era obligatorie internarea sa într-una din unitățile medicale ale Administrației Naționale a Penitenciarelor, cu efectul sustragerii acestuia de la executarea, în mod legal, a măsurii arestării preventive dispuse de către instanța competentă, pe durata internării în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Concret, din probatoriul ad-ministrat a reieșit că diagnosticul la internare al inculpatului nu necesita interna-rea în unitatea medicală mai sus menționată", se arată în comunicatul emis de Direcția Națională Anticorupție. 


Comentează știrea

rex
10 iunie 2016
Lichelele!

Nu i-a tras Constantinescu, au fost maziliti pentru ca si-au respectat menirea de medic, iar mafia lulutei nu accepta asa ceva!

DOAMNE
30 iulie 2016
FERESTE

NU TE AMESTECA CU LATURILE CA TE MANANCA PORCII. Pacat ca s-au lasat atrasi in mizeriile porcusorului.Aviz amatorilor de oriunde!

Pagina a fost generata in 0.436 secunde