Cum a rămas un tânăr de 28 de ani fără BMW X6, direct în trafic

1867
Cum a rămas un tânăr de 28 de ani fără BMW X6, direct în trafic - 3-1536840463.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit și reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca BMW X6, căutat de autoritățile din Marea Britanie în vederea confiscării.


În data de 12 septembrie a.c., polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pe timpul executarii unei acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate pe raza municipiului Iași, au identificat în trafic un autoturism marca BMW model X6, condus de cetățeanul român B.S., în vârstă de 28 de ani.


Existând suspiciuni cu privire la proveniența mașinii, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare și au constatat că autoturismul este semnalat ca fiind furat și figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerte emise de către Marea Britanie.
Cu privire la aspectele constatate, B.S. a declarat faptul că autoturismul a fost luat cu împrumut de la o persoană din județul Vaslui și nu avea cunoștință despre situația juridică a mijlocului de transport. 


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 90.000 lei, a fost reținut la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași în vederea stabilirii intregii arii infractionale si a tuturor persoanelor implicate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3354 secunde