Cum a izbutit un bătrân să se spânzure în Arestul Poliției Constanța

501
Cum a izbutit un bătrân să se spânzure în Arestul Poliției Constanța - sinucigasarestipj-1585856696.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-a spânzurat de gratiile celulei în care era închis. Bărbatul a comis gestul extrem la două ore după ce a fost săltat de acasă și introdus în arest.

Descoperirea dramatică a fost făcută, miercuri, în jurul orei 16.00, de polițistul de serviciu, care l-a găsit pe Gheorghe S., de 72 de ani, spânzurat cu o fâșie de cearșaf, de gratiile de la fereastra celulei sale. Imediat, omul legii a sesizat cadrele medicale, printr-un apel la numărul unic de urgență 112. Ajunși la fața locului, medicii de la SMURD au efectuat mai bine de 45 de minute protocolul de resuscitare, dar fără succes, după ora 17.00 fiind declarat decesul bărbatului.



Gheorghe S. a ajuns în atenția oamenilor legii după ce, în ultima zi a lui 2019, ar fi incendiat autoturismul unui vecin, în zona bulevardului Aurel Vlaicu. Acesta a fost acuzat de distrugere prin incendiere, iar pe 3 ianuarie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, la finele lui februarie fiind prelungită cu încă 60 de zile. Întrucât constănțeanul nu s-a prezentat la două termene pentru semnarea graficului de prezență, impus de măsura controlului judiciar, polițiștii au notificat Judecătoria Constanța, iar pe 23 martie, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pe numele suspectului, fiind dat și în urmărire națională, conform procedurilor legale.
Miercuri, în jurul orei 14,00, bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Constanța și încarcerat în arestul aflat la subsolul IPJ Constanța.



Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, "având în vedere vârsta înaintată a suspectului, cât și măsurile luate împotriva prevenirii răspândirii infecției cu Covid-19, la nivelul arestului s-a luat decizia provizorie ca acesta să fie repartizat singur într-una din camerele de detenție".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4081 secunde