Cu radarul la pândă! "Dacă autostrada este liberă, nu e pistă de curse!"

268
Cu radarul la pândă!

Articole de la același autor

Traficul rutier este redus în această perioadă, urmare a restricțiilor impuse de ordonanțele militare, emise în vederea limitării răspândirii coronavirusului. Dar, așa cum au constatat polițiștii, șoferii care ies pe șosele au tendința să calce pedala de accelerație până la podea. Drept pentru care, pentru a se asigura că participanții la trafic respectă normele rutiere, oamenii legii sunt prezenți pe drumuri, inclusiv cu radarele.

Așa s-a întâmplat și în cursul acestei săptămâni, când polițiștii de la Biroul Autostrăzi au supravegheat Autostrada A2.

"Trafic minim, ceea ce înseamnă că oamenii respectă normele impuse privind circulația… și dintr-o dată, aparatul înregistrează 199 km/oră, mai apoi 206 km/oră și topul lor, 225 km/oră. Dacă autostrada este liberă, nu devine pistă de curse și astfel de fapte se taxează, după cum s-a întâmplat și cu cei enumerați mai sus. Traficul lejer nu înseamnă că radarele sunt trase pe dreapta. De fapt, sunt pe dreapta drumului!", este mesajul transmis de reprezentanții Poliției Române.

De menționat că, în cadrul acțiunii organizate marți, 28 aprilie, polițiștii din întreaga țară au constatat comiterea a zeci de infracțiuni, au reținut 306 permise de conducere și au retras 155 de certificate de înmatriculare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4797 secunde