Cu bicicleta, la furat de fier vechi

111
Cu bicicleta, la furat de fier vechi - poza1fiervechi-1387370090.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie a observat luni seară, în jurul orei 23.45, în timpul patrulării pe strada Anghel Saligny din localitatea Cernavodă, o persoană care transporta cu o bicicletă mai multe componente de fier vechi. 


Luat la întrebări de către oamenii legii, bărbatul nu a putut justifica inițial proveniența bunurilor aflate asupra sa, motiv pentru care a fost condus la sediul subunității de jandarmi din localitate.


În urma cercetărilor, s-a stabilit că întreaga cantitate de fier vechi, respectiv 18 bare și țevi metalice, în greutate de aproximativ 150 kilograme, fost sustrasă prin tăiere de la acoperișul unei clădiri dezafectate ce aparține unei societăți comerciale, aflată la ieșirea din Cernavodă.


Bărbatului, în vârstă de 43 ani, din localitate, cunoscut cu antecedente penale, i-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de furt, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. 


Întreaga cantitate de fier vechi a fost predată de către jandarmi, pe bază de proces verbal, unei societăți de colectare a fierului vechi din localitatea Cernavodă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7974 secunde