CRUZIME FĂRĂ PRECEDENT LA CONSTANȚA / Câini omorâți și aruncați la marginea orașului

821
5

Articole de la același autor

Descoperire șocantă, făcută aseară, pe varianta Constanței spre Poiana: pe marginea șoselei au fost găsiți mai mulți câini maidanezi omorâți. Președintele Asociației pentru Protecția Animalelor Constanța, Zeadin Murat, a fost anunțat de cele găsite și a plecat imediat în zonă. "Am fost anunțați că dintr-o mașină au fost aruncați mai mulți saci, murdari de sânge, în care erau mai mulți câini împușcați. Am găsit cinci câini, urme de sânge, la palpare le țâșnea sângele din gură. Cine a făcut asta a fost un criminal!", a declarat Zeadin Murat. 
Sacii au fost găsiți pe marginea unui drum de piatră care dă în șoseaua principală, iar constănțenii din zonă au afirmat că sacii au fost aruncați dintr-o mașină, care a dispărut imediat din zonă. 
În cursul zilei de astăzi, reprezentantul Asociației pentru Protecția Animalelor a revenit în zonă, de data aceasta însoțit de polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase (AESP), din cadrul Poliției Constanța, dat fiind că din primele informații reieșea că animalele au fost împușcate. "Astăzi s-a stabilit, însă, că nu au fost împușcați, ci omorâți prin lovituri cu obiecte contondente. Polițiștii au demarat o anchetă, pentru a stabili cine a făcut așa ceva", ne-a mai declarat Zeadin Murat. 


Comentează știrea

dan
8 aprilie 2014
unul care s-a saturat

Sa-i fie frica sa iasa din propria casa din cauza cainilor si sa astepte hingherii care oricum nu vin si a luat initiativa (probabil are copii). Extrem de laudabil, ar trebui sa luam exemplu.

aaa
8 aprilie 2014
unul care vrea sa ii de-a la mumu celui care s-a saturat

Esti un alt cretin care traieste pe planeta asta de pomana daca instigi la violenta.

Răspuns la: unul care s-a saturat
Adăugat de : dan, 8 aprilie 2014
Sa-i fie frica sa iasa din propria casa din cauza cainilor si sa astepte hingherii care oricum nu vin si a luat initiativa (probabil are copii)...
janeta
8 aprilie 2014
mazare audiat poate scapa orasul de un mare hot

Oricum si daca pleaca MAZARE vine altul mai flamind dar.. poate nu ca el putin mai lacom nu de milione de EURO si sa costruiasca in CONSTANTA CA IN PROPRIA CURTE A LUI TATUSAU cineva sa aibe grija de orasul nostru .

admirator
8 aprilie 2014
ciudat....

in mod normal oamenii isi vad de treaba lor, chiar daca sunt muscati; e posibil sa fie o provocare a maidanezofililor care vand cainii in Occident pentru experiente interzise. Suparati ca au fost dati de gol si nu le mai merg afacerile, trec la masuri extreme, pentru a acuza pe cei care au sustinut legea eutanasierii. Eutanasiere legala se face de medic, prin decizie individualizata si cu injectii letale, nedureroase! Asteptam -cu interes- rezultatul anchetei!

EUTANASIATI
11 februarie 2015
www.maidanezii.blogspot.ro

Bravo fratilor asa trebuie procedat , fiecare sa omoare citi maidanezi poate cu ranga cu paru cu furadan sau asteptati sa va omoare maidanezii pe voi .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.521 secunde