Criminala de la metrou cere să fie pusă față în față cu prima victimă. DECLARAȚII BIZARE despre crimă

832
Criminala de la metrou cere să fie pusă față în față cu prima victimă. DECLARAȚII BIZARE despre crimă - magdalenaserbanmetroucostingeorg-1513773515.jpg

Articole recomandate

Magdalena Șerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe șinele de metrou în stația Dristor, le-a cerut miercuri judecătorilor de la Curtea de Apel să fie pusă în libertate, susținând că vrea să fie confruntată cu victima care a scăpat în stația Costin Georgian.


Magdalena Șerban a fost adusă miercuri la Curtea de Apel București, unde s-a judecat contestația ei la decizia de arestare preventivă.

Potrivit unor surse judiciare, citate de realitatea.net, în momentul în care a fost adusă în sala de judecată, câțiva arestați aflați în boxă au strigat: "Criminala!".

Sursele mai spun că Magdalena Șerban a fost incoerentă în declarația dată în fața magistraților. Ea le-a cerut judecătorilor să fie plasată în arest la domiciliu sau control judiciar și a precizat că locuiește în Craiova. Femeia a arătat că se află în greva foamei și că a fost lovită în arest de un gardian. Ea a solicitat în instanță o confruntare cu tânăra din stația de metrou Costin Georgian.

Conform surselor, femeia a mai susținut că a avut "o discuție" cu prima tânără, iar cu a doua "o altercație", dar că nu a văzut când aceasta din urmă a căzut sau când a venit metroul.

Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul București, ea fiind acuzată de omor calificat și tentativă de omor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4493 secunde