CRIMĂ TERIBILĂ. Tânără ucisă de un subofițer MAPN. Un copil a rămas fără mamă

600
1
CRIMĂ TERIBILĂ. Tânără ucisă de un subofițer MAPN. Un copil a rămas fără mamă - criminalisti132-1516725920.jpg

Articole recomandate

O femeie de 25 de ani a fost înjunghiată mortal, marți, de iubitul ei, incidentul având loc într-un coafor din orașul dâmbovițean Titu, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița. Potrivit informațiilor din presa locală, femeia a fost înjunghiată în zona inimii.


Se pare că omorul s-a petrecut pe fondul geloziei. Se pare ca tânăra se certase cu bărbatul și nu voia să se mai împace cu el. În după-amiaza de marți, avea programare la coafor să-și aranjeze părul. Cei doi erau concubini și au un copil minor.

Femeia se afla în coafor când s-a întâmplat incidentul, iar apoi a fost transportată la Spitalul Titu, dar a decedat.

Cel care a înjunghiat-o are 35 de ani, este din localitatea dâmbovițeană Lungulețu și este subofițer la o unitate militară din județ.

Poliția efectuează cercetări la fața locului pentru a elucida circumstanțele care au dus la producerea tragediei. Criminalul a fost reținut, după ce s-a predat singur oamenilor legii, potrivit Incomod Media.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar care a deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru infracțiunea de omor, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

VICTORIA EMMANUEL
24 ianuarie 2018
OPORTUNEA DE ÎMPRUMUT RAPID ȘI URGENT

împrumut! împrumut!! împrumut!!! Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi ipotecare, împrumuturi pentru studenți, credite pentru afaceri, împrumuturi pentru investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? DAo nu mai arata ca suntem aici pentru a face ca toate problemele tale financiare sa fie ceva din trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut. Apoi, trimiteți-ne un e-mail la: ([email protected]) pentru a solicita un împrumut

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4748 secunde