CRIMĂ TERIBILĂ! Bărbat ucis cu toporul de propriul frate. Ucigașul amenința tot satul cu moartea!

365
CRIMĂ TERIBILĂ! Bărbat ucis cu toporul de propriul frate. Ucigașul amenința tot satul cu moartea! - constanta15028961401509106317-1520926228.jpg

Articole recomandate

Crimă oribilă în județul Bacău. Un bărbat și-a omorât fratele cu toporul după ce a amenințat cu moartea întreg satul. Vecinii susțin că au avertizat poliția despre pericol, dar au fost ignorați, scrie romaniatv.net


Cei doi frați locuiau în aceeași casă, scandalul izbucnind după ora 21.00, imediat după ce victima a ajuns de la serviciu. Agresorul, în vârstă de 41 de ani, a spart tot ce i-a ieșit în cale, apoi a luat un topor și și-a lovit fratele de mai multe ori.

Vecinii au auzit cearta dintre cei doi frați și au sunat la 112, dar a fost prea târziu.

Atât familia, cât și vecinii spun că ucigașul amenința pe toată lumea cu moartea, dar Poliția nu a luat nicio măsură.

Potrivit observator.tv, din cauza bătăilor și mama celor doi frați a plecat de acasă în urmă cu două luni.

"El a venit de la treabă și, într-un sfert de oră, nici un sfert de oră nu a avut că l-a omorât că a venit de la treabă. Era bolnav, el pleca noaptea, nu știa de unde vine, unde se duce. A dat foc la o fânărie, ne-a dat foc la opt căruțe de fân", spune unul dintre vecini.

Atacatorul a fost reținut și riscă ani grei de închisoare pentru omor. Bărbatul va fi supus unei expertize medicale pentru stabilirea discernământului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4987 secunde