CRIMĂ ODIOASĂ / Un polițist a fost ucis cu sânge rece

606
2
CRIMĂ ODIOASĂ / Un polițist a fost ucis cu sânge rece - crimapolitielarge-1483602541.jpg
Șeful Postului de Poliție Vișeu de Jos a fost găsit mort, miercuri seară, în sediul instituției. Prima ipoteză a fost că bărbatul s-ar fi sinucis cu arma din dotare, însă cercetarea la fața locului a scos la iveală faptul că bărbatul a fost înjunghiat de două ori. În plus, arma din dotare nu a fost de găsit.


Corpul neînsuflețit al polițistului a fost găsit în jurul orei 19.00, de primarul din localitate. Prima ipoteză a fost aceea a sinuciderii, cu toate că bărbatul nu părea să aibă probleme care să-l determine să facă un asemene gest.


Ulterior, însă, după cercetarea la fața locului, s-a constatat că el a fost înjunghiat de două ori. În plus, arma din dotare a șefului de post a dispărut, informează România TV.


Bărbatul avea 49 de ani și doi copii majori.


Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, cazul a fost preluat de către un procuror. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus, în vederea necropsiei, potrivit presei locale.


Pentru moment nu a fost stabilit un cerc de suspecți, iar criminalul este în libertate.




Comentează știrea

Cititor
5 ianuarie 2017
Criminal

Este clar. L au omorat contrabndistii pentru ca nu au putut sa l cumpere. Renteaza meseria asta? Familia politistului ce se va intamplan cu ea? Pentru toti postacii care aruncau cu noroi in oamenii astia luati aminte.. dumnezeu sa l ierte iar jigodiile sa infunde puscaria

MORAR IOAN
9 ianuarie 2017
PRINDETI UCIGASUL

CAND VOR FI DATI AFARA POLITISTII CARE SINT IN CARDASIE CU INFRACTORII.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5711 secunde