CRIMĂ ÎNGROZITOARE în Constanța! Bătrân sufocat cu o pernă

2332
CRIMĂ ÎNGROZITOARE în Constanța! Bătrân sufocat cu o pernă - 26iuniecrima-1593154164.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni anchetează, la această oră, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța un caz de omor.

Azi noapte, în jurul orei 2.15, un apel dat dintr-un bloc de pe B-dul 1 Decembrie 1918, din municipiul Constanța, solicita ajutorul polițiștilor pentru că dintr-un apartament se auzeau strigăte de ajutor.

În scurt timp, la locul indicat a ajuns un echipaj de la Secția 3, care a găsit în apartamentul respectiv un bătrân de 84 de ani, decedat, iar într-o cameră, ascuns după ușă, un bărbat de 39 de ani.

Din primele cercetări, se pare că suspectul, un constănțean de 39 de ani, fără antecedente penale, ar fi ginerele femeii care avea grijă de bătrân, care era imobilizat la pat. La un moment dat, profitând de neatenția soacrei lui, suspectul i-a furat cheia de acces în apartamentul bătrânului, iar azi noapte s-a dus peste el, cu gând să îi ceară bani. Nu era prima dată când îi cerea bani bătrânului, dar azi noapte, victima a refuzat să îi mai dea.

Nervos, suspectul a luat o pernă și i-a pus-o peste față victimei, sufocând-o.

Având în vedere că echipajul de Poliție a ajuns în scurt timp la fața locului, suspectul nu a mai reușit să fugă, fiind depistat în apartament și reținut de oamenii legii.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, acesta ar fi susținut în fața oamenilor legii că nu are un serviciu stabil și că avea nevoie de bani pentru tratament, motivând că este bolnav de cancer. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8308 secunde