Crimă îngrozitoare! Femeie ucisă prin strangulare de un bărbat care i-a jefuit locuința

265
Crimă îngrozitoare! Femeie ucisă prin strangulare de un bărbat care i-a jefuit locuința - crma-1576415923.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Orlea, a fost reținut pentru omor calificat și tâlhărie calificată, el fiind acuzat că în seara zilei de 11 decembrie a omorât o femeie de 83 de ani, în locuința căreia a intrat fără drept și de unde a sustras suma de 10.000 de lei și un telefon, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.


Procurorii au stabilit că femeia de 83 de ani a fost ucisă prin strangulare.


"În fapt, s-a reținut că, în data de 11.12.2019, în jurul orelor 20,00, inculpatul C.T. a pătruns fără drept în curtea locuinței victimei C. E. din comuna Orlea, județul Olt, și, profitând de starea de vădită vulnerabilitate, datorată vârstei victimei, respectiv 83 de ani, a agresat-o pe aceasta, lovind-o cu pumnul în zona feței, după care a strangulat-o și i-a sustras suma de aproximativ 10.000 lei și un telefon mobil marca Motorola", precizează sursa citată.


Bărbatul a fugit de la locul faptei și a fost depistat în trafic de către polițiști, pe 14 decembrie, într-o mașină de ocazie.


Femeia a fost găsită decedată în ziua de 13 decembrie, la domiciliul ei din comuna Orlea, iar legiștii au stabilit că victima a avut o moarte violentă.


Suspectul va fi prezentat instanței, duminică, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9411 secunde