CRIMA din week-end. Valentina A ARS DE VIE, criminalul era drogat!

1551
CRIMA din week-end. Valentina A ARS DE VIE, criminalul era drogat! - crima2-1551113705.jpg

Articole recomandate

Încep să apară noi informații vizavi de crima din week-end, de la Buzău.

Dan Cosmin, tânărul care și-a incendiat fosta iubită, Valentina Nica (21 de ani), și a lăsat-o să moară în apartament, era sub influența alcoolului și a drogurilor în momentul oribilei crime.

Tânărul arestat pentru 30 de zile a fost dus, în această dimineață, la Serviciul de Medicină Legală Buzău pentru expertiza psihiatrică.

Potrivit unui comunicat transmis, astăzi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, tânărul care și-a incendiat fosta iubita este cercetat pentru omor calificat, fiind pusă în mișcare acțiunea penală.

Procurorii au stabilit că, în dimineața zilei de 23 februarie, Dan Cosmin a mers în apartamentul fostei sale iubite asupra căreia a aruncat cu benzină dintr-o sticlă, apoi i-a dat foc cu o brichetă.

"Din actul medico-legal, rezultă că moartea victimei a fost violentă, s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința unor arsuri gradele II-IV, pe 100% din suprafața corporală, precum și a intoxicației acute cu mononid de carbon. Leziunile traumatice - arsuri grad II-IV - s-au putut produce prin expunere la flacără și au legătură de cauzalitate directă cu decesul", se arată în comunicatul procurorilor.

Dan Cosmin se află în arest, fiind pentru moment unicul inculpat. Totuși, anchetatorii au aflat informații potrivit cărora tânărul din Buzău ar fi fost ajutat de un prieten care i-a adus benzina.

Din acest punct, se ridică multe semne de întrebare. Tânăra a fost luată la bătaie în timpul unei petreceri la care au asistat mai mulți prieteni. Chiar nimeni să nu fi putut interveni? Apoi, sticla cu benzină i-a fost adusă lui Dan Cosmin de către un anume Radu. Oare acesta nu știa de intenția criminalului?

Valentina ar fi fost lovită cu scaunul în cap, a leșinat, dar agresorul ar fi așteptat ca aceasta să își revină, apoi ar fi stropit-o cu benzină și i-ar fi dat foc. Practic, fata ar fi fost vie atunci când flăcările au cuprins-o.

Și totul s-ar fi petrecut pe fondul unei crize de gelozie, o anume Anasia fiind suspectată că și-ar fi băgat "nasul" în relația dintre Dan și Valentina…

Dar, să vedem concluziile anchetei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4752 secunde