COVID-19 / Trei decese înregistrate în județul Arad

409
COVID-19 / Trei decese înregistrate în județul Arad - ss-1585392687.jpg

Articole recomandate

Încă trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost înregistrate, numărul total ajungând la 29, a informat sâmbătă Grupul de Comunicare Strategică (GCS), potrivit Agerpres. Toate persoanele decedate sunt din județul Arad, respectiv trei femei în vârstă de 71 de ani, 74 de ani și, respectiv, 60 de ani. Toate aceste decese au fost raportate către INSP din teritoriu în cursul nopții de vineri spre sâmbătă și sâmbătă dimineață.

Femeia în vârstă de 71 de ani, din Arad, cunoscută cu diabet zaharat, s-a internat la Spitalul Județean, secția Boli Infecțioase prin Unitatea de Primiri Urgențe, în data de 25 martie. Din data de 27 martie a fost transferată în secția de ATI, unde a decedat în aceeași zi. La internare prezenta insuficiență respiratorie acută. Ancheta epidemiologică este in curs, pentru identificarea expunerii.

Femeia de 74 de ani, din județul Arad, a fost internată în data de 18 martie în Clinica de Diabet și Boli de Nutriție a SJU Arad. În 25 martie i s-au recoltat probe pentru COVID-19, fiind confirmat rezultat pozitiv în data de 27 martie. Din 26 martie a fost transferată în ATI, decesul survenind în aceeași zi.

Femeia de 60 de ani, din județul Arad, a fost internată în secția de Boli Infecțioase Arad din data de 25 martie, apoi transferată în ATI in aceeași zi. Recolta pentru COVID-19 a fost făcută în data de 25 martie, iar rezultatul pozitiv a fost confirmat în 26 martie. Decesul a survenit în data de 26 martie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9446 secunde