COVID-19. Numărul îmbolnăvirilor, în creștere. 213 cazuri noi în țară, unul la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 25 Mai 2020 208
18.283 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate până astăzi, pe teritoriul țării noastre. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.630 au fost declarate vindecate și externate.


Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în județul Constanța, a fost confirmat un caz de infectare, în ultimele 24 de ore. Numărul persoanelor cu Covid-19 a ajuns astfel la 270. De altfel, în întreaga țară au fost înregistrate, în total, 213 cazuri noi.
Totodată, până acum, 1193 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.


De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 213 de noi cazuri de îmbolnăvire. 


La ATI, în acest moment, sunt internați 177 de pacienți. 


Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6001 de  persoane. Alte 67.595 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 


Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 377.191  de teste.
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei