COVID-19 / Numărul deceselor a urcat la 151

136
COVID-19 / Numărul deceselor a urcat la 151 - ddd-1586101947.jpg

Articole recomandate

Încă trei persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit, numărul total de persoane decedate ridicându-se la 151, a informat duminică Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Este vorba despre trei bărbați în vârstă de 68, 56 și respectiv 74 de ani, din județele Ilfov, Suceava și Galați.

Bărbatul 68 ani din județul Ilfov, dializat la clinică privată București, a intrat în contact caz confirmat, fiind ulterior internat la Spitalul Clinic de Nefrologie "Carol Davila" din București. El a murit pe 26 martie, fiind confirmat pozitiv cu două zile mai devreme. Decesul a fost raportat de Spitalul Clinic de Nefrologie "Carol Davila" la DSP Ilfov în data de 2 aprilie, iar DSP Ilfov a făcut raportarea în cursul zilei de duminică.

Bărbatului de 56 ani din județul Suceava, cu boală renală în stadiu final, i-a fost recoltată proba la Spitalul Câmpulung Moldovenesc pe 27 martie, iar decesul a survenit la SJU Suceava pe 30 martie, confirmarea infectării venind pe 4 aprilie.

Bărbatul de 74 ani din județul Galați, aflat în Centrul de Îngrijiri Bătrâni Galați, a avut contact cu cazuri confirmate. Recoltarea a fost făcută pe 4 aprilie, când a survenit și decesul, iar confirmarea a venit în cursul zilei de duminică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3859 secunde