CORONAVIRUS / Guvernul și conducerea PNL intră în AUTOIZOLARE

327
CORONAVIRUS / Guvernul și conducerea PNL intră în AUTOIZOLARE - 1-1584091328.jpg

Articole recomandate

Toți membrii PBN al PNL se vor izola la domiciliu, a anunțat Ludovic Orban. Premierul a anunțat că toți senatorii PNL au obligația să se autoizoleze și că el se va izola la Vila Lac 2, potrivit Digi 24.

"Am cerut Ministerului Sănătății un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL. Miniștrilor și membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru diagnostic rapid. Toți membrii PBN al PNL se vor izola la domiciliu. Toți senatorii PNL au obligația să se autoizoleze. Mă voi izola la Vila Lac 1 unde vom avea toate atribuțiile exercitate. Urmează să luăm o decizie pentru a vedea unde se izolează miniștrii", a spus Orban.

"Pentru membrii BEx am cerut să li se preleveze probe; după prelevare, toți se vor izola la domiciliu. Mi-e teamă să nu fie afectați alții. Indiferent care e diagnosticul meu, eu îmi îndeplinesc sarcinile. Există un Guvern. Miniștrii trebuie să rămână în funcțiune pentru a lua decizii și pentru a apăra sănătatea cetățenilor. Este aproape funcțional softul care ne permite organizarea ședințelor de Guvern online. Cel puțin puțin până la al doilea diagnostic rămânem în situație de izolare", a adăugat Orban.

Ludovic Orban a anunțat că în aceste condiții, nu mai merge la consultări.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a spus că premierul este asimptomatic.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6128 secunde