Copilă dispărută din Spitalul Județean Constanța

500
1
Copilă dispărută din Spitalul Județean Constanța - spitaljudeteantigani8-1402583196.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni caută o copilă de 11 ani, care a dispărut, aseară, din Spitalul Județean Constanța. Cazul a ajuns în atenția Secției 3 Poliție. Potrivit oamenilor legii, fata a plecat, aseară, în jurul orei 21,00, din cadrul Secției Pediatrie 1, din cadrul Spitalul Județean Constanța. 
În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că minora cerșea în Constanța, iar pe 10 iunie a fost adusă la spital, cu o ambulanță, după ce i s-a făcut rău. 
Semnalmentele acesteia sunt: înălțime 1.55 metri, 46 kilograme, ochi negri, ten măsliniu, constituție robustă, tunsă zero. La data dispariției, fata purta pijamale roșii și papuci. 
Cei care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Secția 3 Poliție sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, telefon 0241.611.364.


Comentează știrea

Florin
10 martie 2015
Noutate absoluta

Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Mai 2014
Stire din Monden : Giullia, de urgență la spital
Pagina a fost generata in 0.5319 secunde