Copil ucis de câine / Ce decizie au luat autoritățile

403
1
Copil ucis de câine / Ce decizie au luat autoritățile - 45043291676426a2839b34725100-1503394039.jpg

Articole recomandate

Câinele din rasa Amstaff care a atacat și ucis un copil în vârstă de patru ani din municipiul Sighetu Marmației va fi eutanasiat de serviciul de ecarisaj aflat în subordinea instituției, a precizat azi, primarul municipiului Horia Scubli.


Reamintim că un copil în vârstă de patru ani care se afla în grija bunicilor în cartierul Iapa, din municipiul Sighetu Marmației, a fost prins de gât, luni seara, de un câine din rasa Amstaff, adus în țară din Italia, de unchiul acestuia, în vârstă de 18 ani, care se afla în concediu.

În urma rănilor suferite, micuțul și-a pierdut viața. "Câinele, potrivit martorilor oculari, s-a repezit la gâtul copilului. În urma atacului i-au fost secționate micuțului traheea și laringele, decesul survenind la scurt timp în urma atacului. Echipajul Ambulanței ajuns la locul accidentului a putut doar să constate decesul victimei", a declarat, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, dr. Ioana Cătană.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș, Cecilia Grozavu, poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.


Comentează știrea

Liviu Burebista
22 august 2017
Caini si stapani de caini ucigasi

Rase de caini degenerate ,la fel ca si stapanii lor.Ar trebui eutanasiat si stapanul cainelui, pt ca este la fel de periculo's ca si javra de caine.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3259 secunde