Copil trimis de părinți la cerșit, în miez de noapte

188
Copil trimis de părinți la cerșit, în miez de noapte - minorexploatat-1592149774.jpg

Articole de la același autor

Terasele din Peninsulă și din stațiunea Mamaia sunt, seară de seară, pline de clienți, semn că vara a sosit, iar oamenii doresc să se relaxeze. Prilej tocmai bun pentru cei care încearcă să obțină venituri ilegale din cerșit sau din forme asemănătoare să iasă "pe stradă". Iar cum copiii sensibilizează cel mai mult, sunt părinți care recurg la a-și trimite prichindeii, inclusiv în miez de noapte, prin oraș pentru a vinde flori sau alte nimicuri.

La fel s-a întâmplat și serile trecute, când clienții unor terase din zona peninsulară au fost abordați, la o oră târzie din noapte, de un copilaș care vindea flori. Poliția Locală a fost sesizată și în scurt timp un echipaj s-a deplasat în zonă. Minorul a fost transportat acasă, iar tutorele a fost sancționat în conformitate cu prevederile Legii 61/1991.

"Facem apel la constănțeni și turiști ca, în cazul în care observă astfel de situații, să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală Constanța, la numerele de telefon 0241/484.205 - Dispecerat sau 0799.606.142 - WhatsApp", au transmis reprezentanții Poliției Locale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4669 secunde