Copil de 3 ani, rănit după un accident în Constanța

992
Copil de 3 ani, rănit după un accident în Constanța - ambulanta-1490525298.jpg
UPDATE / "La data de 26 martie a.c., ora 13.37, un bărbat în vârstă de 65 de ani a condus un autoturism pe strada Poporului, dinspre bulevardul Tomis către bulevardul Alexandru Lăpușneanu și ajungând la intersecție cu strada Petru Vulcan, a efectuat viraj la stânga și din cauza neacordării priorității de trecere a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager din primul autoturism. În cauză polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal, urmând a fi luate măsurile legale", precizează IPJ Constanța.




UPDATE / Impactul s-a produs între un autoturism marca Chevrolet și un taxi. La fața locului se află și un echipaj al Serviciului Rutier Constanța, care efectuează cercetări în acest caz.




UPDATE / Potrivit SAJ Constanța, copilul a suferit un traumatism cranian și a fost transportat, în stare stabilă, la Spitalul Județean Constanța.






Accident rutier pe strada Poporului, din municipiul Constanța. 


Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanța Județean Constanța au fost solicitate să interivnă, după ce în urma impactului, un copil de 3 ani a fost rănit.














Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5085 secunde