Copil de 12 ani, depistat de polițiști la volanul unui autoturism. Proprietarul mașinii, cercetat penal

151
Copil de 12 ani, depistat de polițiști la volanul unui autoturism. Proprietarul mașinii, cercetat penal - politiarutiera-1537788280.jpg

Articole recomandate

Un copil în vârstă de 12 ani a fost depistat de polițiștii din județul Botoșani în timp ce se afla la volanul unui autoturism. Pasagerul din dreapta era un bărbat de 62 de ani, proprietarul mașinii, care avea permis de conducere valabil.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani, la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Secției Rurale numărul 3, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal DC37 de pe raza comunei Todireni au oprit pentru control un autoturism care prezenta avarii, scrie news.ro.

"Procedând la identificarea conducătorului auto echipajul de poliție a constatat că acesta este un minor în vârstă de 12 ani, pasager pe scaunul din dreapta fiind un bărbat de 62 de ani, proprietarul autoturismului, care avea permisul de conducere valabil", au precizat reprezentanții IPJ.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis. De asemenea, pe numele bărbatului de 62 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4688 secunde