Copil căzut de la etajul patru al unui bloc din Neptun

282

Articole de la același autor

Vacanța la mare a unor turiști din București s-a transformat într-un adevărat coșmar. Copilul în vârstă de numai trei ani a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc. Nenorocirea s-a petrecut, în seara zilei de luni, în stațiunea Neptun. 


Potrivit anchetatorilor, copilul a fost lăsat nesupravegheat câteva minute, moment în care a căzut de la balcon. Părinții lui au intrat imediat în alertă și au sesizat cadrele medicale. Băiețelul a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Mangalia, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. Pentru că starea copilului era gravă, acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. 


Copilul a fost internat de urgență și intubat, deoarece nu poate respira singur. El are contuzii pulmonare și mai multe fracturi. 


Polițiștii au pornit o anchetă în acest caz și încearcă să afle cum s-a întâmplat cu exactitate. Oamenii legii urmează să îi audieze pe părinții copilului și ulterior vor stabili dacă se va lua vreo măsură sau nu împotriva lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2894 secunde