Copil ascuns trei zile de frică, fără apă și mâncare, din cauza unei note mici

584
Copil ascuns trei zile de frică, fără apă și mâncare, din cauza unei note mici - nuignorati-1528972990.jpg

Articole recomandate

Un caz dramatic trage un nou semnal de alarmă asupra părinților care mai cred că bătaia este ruptă din rai. Un băiat de 12 ani din Olt a stat trei zile ascuns în podul casei bunicilor, fără mâncare și apă, de teamă că va fi pedepsit pentru că a luat note mici la școală. Familia l-a dat dispărut, iar jandarmii l-au descoperit doar cu ajutorul câinilor dresați să ia urma. În vreme ce copilul, înfometat și deshidratat, era dus la spital, autoritățile începeau ancheta, scrie digi24.ro


Timp de trei zile, toată comuna Brebeni a fost în alertă după ce Adrian, un copil de 12 ani, a fost dat dispărut de familie. Sătenii, jandarmii și polițiștii l-au căutat peste tot. Într-un final, băiatul a fost găsit de câinii de urmă.


"A venit salvarea, poliția, ăștia. Au fost jandarmii, l-au căutat și l-au găsit până la urmă acasă. Că l-au luat cu câinele de urmărire. Motivul ar fi că a avut la școală probleme cu el că nota la purtare scăzută, cam asa ceva", povestește un bărbat.

Copilul trăiește într-o casă modestă, alături de bunici, părinți și cei trei frați, dintre care unul de doar câteva luni. Cei patru copii sunt îngrijiți mai mult de bunică, iar părinții lucrează cu ziua.

"Bunica: I-a fost frică să se mai ducă la școală, a rămas corijent și se pitise în pod și asta e problema. Și gata! De ce ne mai luați interviuri?


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9657 secunde