Copiii criminali, autori ai unui triplu asasinat, și-au aflat sentința

260
Copiii criminali, autori ai unui triplu asasinat, și-au aflat sentința - criminalisti-1563867276.jpg

Articole recomandate

Cei doi adolescenți din Călărași care au ucis cu sânge rece doi bătrâni și pe fiica acestora, măcelărindu-i cu toporul și cuțitele, au fost condamnați. Autorii triplului asasinat care a îngrozit România în 2018 își vor petrece următorii 15 ani din viață într-un centru de detenție, pentru că la momentul faptei erau minori.

Autorii triplului asasinat care a zguduit România pe 12 noiembrie 2018 își vor petrece următorii 15 ani din viață într-un centru de detenție deoarece la data săvârșirii oribilei fapte erau minori. La 8 luni de la măcel, Tribunalul Călărași a pronunțat sentința de condamnare a celor doi minori care au ucis cu sânge rece doi bătrâni și pe fiica acestora.

De asemenea, instanța a decis ca autorii să plătească, în solidar cu părinții și cu Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași, unul dintre autori fiind instituționalizat, suma de 1,56 milioane de lei, reprezentând despăgubiri morale și daune materiale către familia victimelor. Sentința nu este definitivă, ea putând fiind atacată la Curtea de Apel București, în termen de 10 zile de la comunicare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8523 secunde