Copii răniți în accidente rutiere, în Constanța

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 09 Decembrie 2019 169
Mai multe accidente ale căror victime au fost copii au avut loc, în sfârșitul de săptămână care a trecut, în județul Constanța. În Cumpăna, de exemplu, o fetiță de patru ani a fost lovită de o autoutilitară în timp ce se afla, pe partea carosabilă, împreună cu bunica ei. Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 56 de ani conducea autoutilitara pe strada Osman, dinspre strada Transformatorului către strada Monumentului, iar ajungând la intersecția cu strada Crizantemei, când a efectuat virajul la dreapta, nu a reușit să mai evite cele două persoane. Fetița a fost transportată la spital. 


Într-un alt accident, petrecut pe strada Traian din municipiul Constanța, a fost rănit un copil de 9 ani. Potrivit oamenilor legii, puștiul a trecut strada în fugă, prin loc nepermis, și a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani. 


Un alt băiat, de 6 ani, a ajuns la spital, după ce a fost rănit în timp ce era pasager într-un autoturism implicat într-un incident rutier. Potrivit oamenilor legii, o femeie de 34 de ani a condus pe strada Morii din Cumpăna, dinspre strada Nucilor către strada A. Alimănișteanu, iar ajungând la intersecția cu Șoseaua Constanței, nu a oprit la „Stop”, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 32 de ani. În urma accidentului a fost rănit un copil de 6 ani, pasager în al doilea autoturism, care se afla în scaun special pentru minori. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei