CONTROLORII DE TRAFIC AERIAN AU SUSPENDAT GREVA

166
CONTROLORII DE TRAFIC AERIAN AU SUSPENDAT GREVA - controloritraficaerian-1496137770.jpg

Articole recomandate

Controlorii de trafic aerian au suspendat greva începând cu ora 12:10, a declarat, astăzi, Florin Diaconu, purtătorul de cuvânt al Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR), potrivit agerpres.


"Am declarat greva suspendată de la ora 12:10. Acum se merge la Tribunalul București. Procesul începe la 13:30", a spus Diaconu.


Judecătorii de la Tribunalul București au amânat, astăzi, pentru câteva ore, procesul în care Regia Autonomă Administrația Română a Controlorilor de Trafic Aerian - ROMATSA contestă în instanță legalitatea grevei controlorilor de trafic aerian.


Procesul era programat la ora 8:30, însă avocatul sindicaliștilor a solicitat o amânare de câteva ore, pentru a studia o cerere de intervenție a Ministerului Transporturilor, ca parte în acest litigiu.


Magistrații au fost de acord și au amânat dezbaterile pentru ora 13:30.


În fața tribunalului erau prezenți dimineața aproximativ 30 de sindicaliști, îmbrăcați în tricouri cu sloganul: "Ne-ați vândut pământul, urmează cerul?".


ROMATSA a contestat în instanță legalitatea grevei anunțate pentru marți, 30 mai, de către Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR).  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2907 secunde