CONTROL la Penitenciarul Poarta Albă, după evadarea unui deținut

571
CONTROL la Penitenciarul Poarta Albă, după evadarea unui deținut - 12deccontrolpenitenciar1-1576140378.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor, directorul general Tiberiu Ungureanu și adjunctul său, Răzvan Coțofană, au venit în control, ieri, la Penitenciarul Poarta Albă, în contextul evadării unui deținut de la un punct de lucru din municipiul Constanța. 


"În vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii acestui eveniment, precum și pentru identificarea și analiza factorilor de risc și a vulnerabilităților asociate acestui tip de incident, conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor, prin domnul comisar șef de poliție penitenciară Tiberiu F.UNGUREANU, director general, și domnul comisar șef de poliție penitenciară Răzvan C. COȚOFANĂ, director general adjunct, s-a deplasat la sediul Penitenciarului Constanța-Poarta Albă", au precizat reprezentanții ANP. 


Reamintim că, ieri, Dumitru Daniel Vulpe, un deținut în vârstă de 25 de ani, a evadat de la un punct de lucru din municipiul Constanța. După aproximativ două ore, tânărul a fost depistat și capturat, în Ovidiu, de către o echipă de căutare constituită din gardieni, angajați ai Penitenciarului Poarta Albă. 


Fapta sa a ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia. De asemenea, va fi declanșată procedura disciplinară, pentru deținut. De menționat că evadarea se pedepsește cu închisoare de la șase luni la trei ani. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
Stire din Social : Controale la firmele care fac deratizare
Pagina a fost generata in 0.5247 secunde