Controale la sânge pe litoral. Forțele de ordine au împărțit sancțiuni

180
Controale la sânge pe litoral. Forțele de ordine au împărțit sancțiuni - forteordinelitoralsursaipjconsta-1595166607.jpg

Articole de la același autor

În fiecare sfârșit de săptămână, aproximativ 300 de polițiști, jandarmi, pompieri și alți angajați ai instituțiilor cu rol de control iau la pas litoralul românesc, în special zonele aglomerate, pentru a verifica respectarea normelor legale impuse de perioada stării de alertă.

La fel s-a întâmplat și în week-end-ul care s-a încheiat, ocazie cu care oamenii legii au verificat 215 societăți și au aplicat 106 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 110.000 lei. Din totalul amenzilor, 15 au vizat nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 37 desfășurarea de activități de comerț ilicit, iar 25 pentru fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială.

La rândul lor, pompierii au aplicat peste 20 de sancțiuni, în valoare totală de 70.000 de lei, pentru unitățile de turism, cluburile și discotecile care nu respectau prevederile privind prevenirea incendiilor.

"Scopul acestor activități este responsabilizarea cetățenilor privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și a normelor de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus", au atras atenția reprezentanții IPJ Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1187 secunde