Controale în hotelurile și restaurantele de pe litoral. Zeci de unități, nepregătite împotriva incendiilor

182
Controale în hotelurile și restaurantele de pe litoral. Zeci de unități, nepregătite împotriva incendiilor - controaleisu-1560927435.jpg

Articole de la același autor

Anual, pe durata sezonului estival, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța efectuează activități specifice în vederea verificării unităților de turism, restaurante, cluburi și alte obiective.

Astfel, în perioada 10 - 16 iunie, în stațiunile turistice de pe litoralul Mării Negre au fost efectuate controale în 66 de obiective de turism și alimentație publică, după cum urmează: 27 de unități de turism, 31 de restaurante și cluburi, precum și în 8 alte obiective.

În aceste locații, pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor, dar mai ales pentru preîntâmpinarea apariției acestora, au fost desfășurate activități preventive pe timpul cărora au fost depistate 451 deficiențe. De asemenea, au fost aplicate 402 sancțiuni, respectiv 332 avertismente și 70 amenzi contravenționale în valoare totală de 185.500 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6735 secunde