Continuă imobilizarea căruțelor, la Constanța. "Echipajele noastre vor interveni de urgență"

986
1
Continuă imobilizarea căruțelor, la Constanța.
Polițiștii locali din Constanța au acționat din oficiu și la solicitarea cetățenilor, în vederea depistării și sancționării conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală. Astfel, în perioada 09 – 13 februarie, polițiștii locali au aplicat 6 sancțiuni contravenționale căruțașilor, cu dispunerea măsurii de ridicare a atelajului în vederea imobilizării și depozitării într-un loc special amenajat al administrației publice locale și 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.800 de lei pentru răscolirea gunoiului.


"Având în vedere campania, solicităm cetățenilor care întâlnesc vehicule cu tracțiune animală sau vehicule trase/împinse cu mâna, folosite pentru manipularea deșeurilor, să ne acorde sprijinul pentru identificarea unor astfel de cazuri sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241.484.205. Echipajele noastre vor interveni în regim de urgență", au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța. 


Comentează știrea

Andrei Chivu
14 februarie 2018
Carute

Cand te plimbi prin Coiciu, in sp zona eden, kamsas, vezi caii in curte si caruta la strada, tot cartierul stie, numai politistii saracii nu stiu...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7782 secunde