Constănțenii, avertizați despre riscul incendiilor din perioada iernii

107
Constănțenii, avertizați despre riscul incendiilor din perioada iernii - constantenii2-1515516852.jpg

Articole recomandate

În perioada iernii majoritatea incendiilor sunt provocate de suprasolicitarea instalațiilor și aparatelor electrice sau pot fi declanșate de sistemele de încălzire locală (sobe cu sau fără acumulare de căldură) care, exploatate necorespunzător sau nesupravegheate, pot provoca adevărate tragedii.

În acest context, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța recomandă cetățenilor care utilizează la încălzirea locuințelor sobe sau aparate ori mijloace electrice de încălzire, să ia măsuri specifice de prevenire a incendiilor de locuințe.

"Înainte de folosire, sobele și coșurile de fum trebuie verificate amănunțit și dacă este cazul, reparate sau curățate corespunzător înainte de a fi utilizate. Nu lăsați sobele în funcțiune fără supraveghere. Nu suprasolicitați instalațiile electrice, prin amplasarea mai multor consumatori pe aceeași rețea și nu lăsați copiii nesupravegheați pe timpul funcționării sistemelor de încălzire (sobe ori aparatele de încălzire electrice)", vă recomandă pompierii constănțeni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 24 Decembrie 2017
Stire din Eveniment : Incediu la o casă de pe bulevardul Tomis
Pagina a fost generata in 1.2689 secunde