Constănțeni prinși că vindeau droguri

240
Constănțeni prinși că vindeau droguri - droguri-1582885139.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța au efectuat trei percheziții domiciliare, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict.

La data de 27 februarie a.c., polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au surprins, în flagrant delict, un bărbat de 24 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce ar fi vândut droguri de risc (canabis) către o altă persoană.

În urma acțiunii, polițiștii de combatere a criminalității organizate au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Constanța. În urma descinderilor, au fost descoperite și ridicate droguri de risc, 26.900 de lei și 100 de euro, bani susceptibili a proveni din traficul de droguri, trei grindere, două cântare electronice, șapte telefoane mobile și 21 de cartele SIM.


În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de două persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3083 secunde