Constănțeni amendați pentru că spălau covoare pe stradă

393
Constănțeni amendați pentru că spălau covoare pe stradă - constanteni-1524760767.jpg

Articole de la același autor

Polițiști locali, în colaborare cu reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța, inspectori ai Serviciului de Igienă Publică și lucrători ai firmei de salubrizare SC Polaris M Holding, au acționat, miercuri, în cartierul Km 5. Scopul a fost acela de a igieniza și menține curățenia în zonă, de a depista persoanele care locuiesc fără forme legale sau care cresc animale. 


În cadrul acțiunii, s-au aplicat 13 sancțiuni contravenționale (amenzi pentru desfășurarea de activități casnice pe domeniul public, aruncarea gunoaielor în alte locuri decât cele special amenajate, nemenținerea unei permanente stări de curățenie de jur împrejurul imobilelor deținute), în valoare totală de 5.200 lei. Mai exact, persoanele amendate au fost surprinse în timp ce spălau și curățau covoare în plină stradă. 


De asemenea, au fost încheiate 14 note de constatare pentru executarea de construcții fără autorizație pe domeniul public al municipiului Constanța, în vederea desființării acestora pe cale administrativă, în baza Legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4372 secunde