Constănțean reținut, după ce a condus beat și fără permis auto

170
Constănțean reținut, după ce a condus beat și fără permis auto - retinutrutierasursakanald-1589908586.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean de 37 de ani a fost reținut de polițiștii constănțeni, după ce, luni seară, s-a urcat beat pulbere la volan și s-a răsturnat cu mașina în localitatea Lazu.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 21.30, bărbatul a plecat din Constanța spre Agigea, deși consumase destule pahare de alcool înainte de a se urca la volan. Pe drum, însă, s-a răsturnat cu autoturismul.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, drept pentru care a fost escortat la spital, pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Ba mai mult, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul avea anulat permisul, în urma unei condamnări la închisoare din 2018, când a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului și cu permisul auto suspendat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0017 secunde