Constănțean oprit în trafic: "Am băut toată noaptea!"

421
1
Constănțean oprit în trafic:
Sâmbătă, în jurul orei 8.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflat în misiune de patrulare, în Medgidia, a observat la intersecția străzilor Nicolae Bălcescu și Ovidiu un autoturism care nu a oprit la indicatorul Stop și se deplasa în mod bizar. 


La vederea echipajului de jandarmi, șoferul a oprit autoturismul, iar oamenii legii au constatat că în mașină miroase puternic a alcool. Conducătorul auto, găsindu-și cu greu cuvintele, a reușit să le spună jandarmilor că a băut toată noaptea și are permisul suspendat tot pentru alcool. 


Jandarmii au sesizat lucrătorii Poliției Medgidia pentru luarea măsurilor legale în astfel de situații. După ce a fost testat cu aparatul etilotest care a arătat o alcoolemie de 0,86 mg/l în aerul expirat, șoferul, în vârstă de 26 ani, din Medgidia, a fost condus la spitalul Medgidia în vederea recoltării de probe biologice și ulterior la sediul Poliției Medgidia, în vederea luării măsurilor legale. 


Comentează știrea

un sofer cuminte
27 martie 2017
apa minerala nu,alcool da

asat este un bou daca la 0,86% era beat. eu am avut 2,40% si am fost oprit ca am trecut pe galben. ori bem ori nu bem.acum beau linistit caci am permisul anulat. il pot obtine daca dau sala, dar am ajuns la concluzia ca taxiul este mai ieftin si mai sigur si....merit sa am sofer la 70 de ani.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6631 secunde