Constănțean LOVIT DE MAȘINĂ DE CINCI ORI!

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 29 Iunie 2020 1255
Un bărbat de 37 de ani din Valu lui Traian se află pe un pat de spital, în stare gravă, după ce, sâmbătă seara, a fost victima unui accident de mașină. Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 22.00, o femeie de 29 de ani a condus un autoturism pe DN3, dinspre Constanța spre Murfatlar și ajungând în dreptul unui restaurant, a surprins și a accidentat grav un bărbat care traversa strada prin loc nepermis. 


În urma accidentului, victima a fost rănită grav, suferind numeroase traumatisme. Bărbatul, Vasile C., a fost transportat la spital, unde a rămas sub supraveghere. 


Apropiații susțin, potrivit Antena 3, că nu este prima dată când acesta este rănit într-un accident rutier. Potrivit acestora, Vasile C. a fost rănit în cinci accidente rutiere deja. Primul accident a avut loc pe când victima avea numai opt ani. La acea vreme, Vasile a fost spulberat de o mașină, pe DN 3, și aruncat aproximativ 20 de metri pe șosea, fiind grav rănit. El a stat atunci două săptămâni în comă, însă ca printr-un miracol și-a revenit, a mai relatat Antena 3. De fiecare dată, bărbatul a suferit răni serioase. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei