Constănțean izolat la domiciliu, sancționat pentru că a ieșit din casă

303
Constănțean izolat la domiciliu, sancționat pentru că a ieșit din casă - barbatsanctionatsursaplaytech-1585069876.jpg

Articole de la același autor

Oamenii legii veghează asupra respectării măsurilor impuse de autoritățile medicale, de izolare la domiciliu și respectiv, a carantinei. Astfel, persoanele aflate în izolare la domiciliu sau în carantină sunt verificate, zilnic, de polițiști și jandarmi.

Luni, în jurul orei 17.00, o patrulă formată din polițiști de la Secția 2 și polițiști locali au depistat un bărbat de 32 de ani care a părăsit locuința, deși se afla în izolare la domiciliu. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, persoana a fost sancționată contravențional cu o amendă de 100 de lei. De asemenea, Direcția de Sănătate Publică a fost înștiințată, iar bărbatul a fost mutat într-un centru de carantină.

De menționat că, la nivelul Constanței, sunt peste 1.100 de persoane în izolare la domiciliu și sunt verificate, zilnic, de aproximativ 500 de polițiști, jandarmi și polițiști locali.

Reamintim că persoanele care nu respectă regimul de izolare la domiciliu vor fi trimise în carantină pentru 14 zile și pot fi sancționate cu amendă sau pedeapsa cu închisoarea, de la șase luni la doi ani. Celor care nu respectă carantina li se prelungește măsura cu încă 14 zile, și de asemenea, riscă amendă între 100 și 5.000 de lei, dar și închisoare.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5089 secunde