Constănțean arestat după ce a obligat o fată cu probleme psihice să întrețină relații sexuale

289

Articole de la același autor

Constănțeanul Aurel Bejan, fost consilier în cadrul Serviciului de Asistență Socială la Primăria Sectorului 4 din Capitală, a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane. Acesta este acuzat că, împreună cu o altă persoană, ar fi obligat o fată cu probleme psihice să întrețină relații sexuale cu ei, după care ar fi vândut-o contra sumei de 250 de lei. 

"Din cercetările efectuate în cauză se conturează suspiciunea rezonabilă că inculpatul Bejan Aurel, fost angajat al unei primării de sector din municipiul București - Serviciul de Asistență Socială, în calitate de consilier pe probleme sociale, a racolat-o pe partea vătămată în cadrul activității curente și, împreună cu inculpatul Constantin Cornel, profitând de starea psihică a victimei, de imposibilitatea acesteia de a se apăra  și a-și exprima voința, au obligat-o să întrețină relații sexuale și ulterior au transferat-o inculpatei Păun Florica, contra sumei de 250 lei", spun reprezentanții DIICOT. 

Procurorii o suspectează pe Florica Păun, cea care a cumpărat-o pe tânăra racolată de Aurel Bejan, că a obținut importante sume de bani din exploatarea părții vătămate, prin obligarea acesteia la practicarea prostituției. 

Procurorii DIICOT i-au reținut pentru 24 de ore pe Aurel Bejan, pe Cornel Constantin și pe Florica Păun pentru trafic de persoane. Cei trei au fost prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare, magistrații dispunând arestarea pentru 29 de zile pentru cei trei inculpați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3855 secunde