Constanța, împădurită de jandarmii Grupării Mobile "Tomis"

513
1
Constanța, împădurită de jandarmii Grupării Mobile

Articole de la același autor

În ultima săptămână, 1.800 de puieți de glădiță, mesteacăn și tei au fost plantați de jandarmii Grupării Mobile "Tomis" Constanța. Dacă săptâmâna trecută jandarmii au plantat 600 de puieți de glădiță, ieri, începând cu ora 11.00, au mai fost plantați 1.200 de mesteceni și tei. Inițiativa care aparține jandarmilor reprezintă cea mai amplă acțiune de plantare de puieți din unitate și s-a desfășurat în parteneriat și cu sprijinul Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, sub sloganul "Mai mult verde pentru noi și generațiile viitoare".

"Copacii plantați în această perioadă au fost oferiți cu titlu gratuit de partenerii noștri care s-au alăturat demersului nostru și ne vor acorda sprijin și asistență de specialitate pentru următorii ani. De ce am plantat? Este simplu. Copacii sunt o sursă de oxigen, curață aerul, absorb monoxidul de carbon, dioxidul de sulf și de azot și refac echilibrul zonei. Un copac matur produce de-a lungul unui anotimp o cantitate de oxigen care echivalează cu cea inspirată de 10 oameni de-a lungul unui an", și-au explicat jandarmii constănțeni inițiativa. 

Comentează știrea

DODO
16 decembrie 2016
fiecare la locul lui

sint la tara o gramada de asistati, in puscarii iar o gramada - mina de lucru suficienta care rincezeste degeaba . Lasati jandarmii sa -si faca treaba pentru care sint platiti

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5048 secunde