Constanța aprovizionează cu droguri județele din jur. DIICOT a intrat pe fir

159

Articole de la același autor

Constanța este zona de unde se aprovizionează cu substanțe interzise dealerii de droguri din județele limitrofe. Acest aspect a ajuns în atenția oamenilor legii, care, în ultimele luni, au deschis mai multe dosare penale menite să "bulverseze" aceste rute prin care stupefiantele ajung la consumatori.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracționalității de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Călărași aveau informații că un bărbat de 33 de ani, din Călărași, vindea droguri pe raza localității, atât personal, cât și prin intermediul unei alte persoane. Drept pentru care, miercuri, oamenii legii au descins la trei adrese din Călărași, reușind să "captureze" 80 de pliculețe cu substanțe cu efect psihoactiv, 14 telefoane mobile, mai multe seringi și 600 de lei.

În cadrul cercetărilor, anchetatorii au stabilit că suspectul de 33 de ani venea săptămânal la Constanța, de unde procura marfa, pe care o vindea apoi în Călărași, la prețul de 30 de lei doza.

Doi suspecți au fost reținuți și urmează să fie duși în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Față de al treilea individ s-a luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

XXX

Reamintim că, în luna aprilie, procurorii DIICOT au deschis două dosare penale pe numele unor tineri din județul Tulcea, care au fost surprinși în flagrant delict, în timp ce plecau din Constanța, cu drogurile pe care urmau să le vândă în localitatea de domiciliu. Nici faptul că întreaga țară era în stare de urgență, iar deplasările în afara localității se puteau realiza doar cu motive bine întemeiate nu i-a reținut pe dealerii de droguri. Aceștia au întocmit declarații pe propria răspundere cu motive false, pe care le-au prezentat oamenilor legii în momentul în care mașina în care erau a fost trasă pe dreapta. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6262 secunde